Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Tema današnje Radijske kuhinje je kostanj. Kako najlažje olupimo kuhan kostanj, kako ga pravilno zarežemo pred peko in kako pripravimo kostanj v slanih jedeh, za piko na i pa še recept za pripravo kostanjevega pireja s čokolado.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Tema današnje Radijske kuhinje je kostanj. Kako najlažje olupimo kuhan kostanj, kako ga pravilno zarežemo pred peko in kako pripravimo kostanj v slanih jedeh, za piko na i pa še recept za pripravo kostanjevega pireja s čokolado.
Neveljaven email naslov