Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Za 4 osebe
3 žlice sončničnega olja
2 žlici polnozrnate moke
2 sesekljana stroka česna
Sol, poper
1,2 L vode
300 g lističev mladih kopriv
Koprive operemo in blanširamo v slanem kropu. Nato jih prelijemo z mrzlo vodo in dobro odcedimo ter nasekljamo. Posebej v loncu na maščobi počasi pražimo moko in česen. Zalijemo s toplo vodo in kuhamo 10 minut začinjeno s soljo in poprom. Nato primešampo nasekljane koprive in kuhamo še 5 minut preden postrežemo.
Pripravili Mojca Polak in Darinka Čobec.
www.radiomaribor.si
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Za 4 osebe
3 žlice sončničnega olja
2 žlici polnozrnate moke
2 sesekljana stroka česna
Sol, poper
1,2 L vode
300 g lističev mladih kopriv
Koprive operemo in blanširamo v slanem kropu. Nato jih prelijemo z mrzlo vodo in dobro odcedimo ter nasekljamo. Posebej v loncu na maščobi počasi pražimo moko in česen. Zalijemo s toplo vodo in kuhamo 10 minut začinjeno s soljo in poprom. Nato primešampo nasekljane koprive in kuhamo še 5 minut preden postrežemo.
Pripravili Mojca Polak in Darinka Čobec.
www.radiomaribor.si
Neveljaven email naslov