Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
ŠPARGLJI PO ŠTAJERSKO
1 kg belušev
1 žlica surovega masla
sol
4 dl kisle smetane
1. Beluše očistimo, olupimo, odrežemo olesenele dele in jih previdno skuhamo v vreli slani vodi.
2. Ne povsem mehke dobro odcedimo in jih položimo v z maslom namaščeno ognjevarno posodo.
3. Prelijemo jih z gosto, rahlo osoljeno kislo smetano in zapečemo v pečici, da smetana zarumeni.
4. Postrežemo še vroče.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
ŠPARGLJI PO ŠTAJERSKO
1 kg belušev
1 žlica surovega masla
sol
4 dl kisle smetane
1. Beluše očistimo, olupimo, odrežemo olesenele dele in jih previdno skuhamo v vreli slani vodi.
2. Ne povsem mehke dobro odcedimo in jih položimo v z maslom namaščeno ognjevarno posodo.
3. Prelijemo jih z gosto, rahlo osoljeno kislo smetano in zapečemo v pečici, da smetana zarumeni.
4. Postrežemo še vroče.
Neveljaven email naslov