Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
V današnji radijski kuhinji o redkvicah. Katere so hitre in okusne rešitve za uporabo prve pomladne zelenjave, kako uporabljamo redkvice v toplih jedeh in kako jih hranimo v kisu. Seveda ne bo manjkal recept – tokrat za pripravo nadevanih redkvic s kremo iz špinače in ocvrto slanino.
574 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
V današnji radijski kuhinji o redkvicah. Katere so hitre in okusne rešitve za uporabo prve pomladne zelenjave, kako uporabljamo redkvice v toplih jedeh in kako jih hranimo v kisu. Seveda ne bo manjkal recept – tokrat za pripravo nadevanih redkvic s kremo iz špinače in ocvrto slanino.
Neveljaven email naslov