Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sezona dopustov je na vrhuncu in marsikdo dneve preživlja ob plaži. Prav zato v tokratni radijski kuhinji nekaj nasvetov, kako ekonomizirati kuho na dopustu, s čim potešiti lakoto na plaži in kako varno vzdrževati hrano na plaži.
PAŠTETA IZ BELEGA FIŽOLA IN ZELIŠČ:
1 manjša konzerva belega fižola
čebula v prahu
različna zelišča (peteršilj, pehtran, drobnjak)
oljčno olje
1 žlica svetlega balzamičnega kisa
sol, poper
narezana zelenjava
Odcejen fižol pretlačimo s paličnim mešalcem skupaj z ostalimi sestavinami, razen zelenjave. Pašteto vsujemo v posodico s pokrovom. Narezano zelenjavo (kumare, korenje, paprika, brokoli) položimo v drugo posodico. Na plaži pomakamo zelenjavo v pašteto in uživamo.
579 epizod
Radijska rubrika, v kateri postrežemo s kuharskimi recepti. Svetuje Mojca Polak z Višje strokovne šole za gostinstvo in turizem Maribor.
Sezona dopustov je na vrhuncu in marsikdo dneve preživlja ob plaži. Prav zato v tokratni radijski kuhinji nekaj nasvetov, kako ekonomizirati kuho na dopustu, s čim potešiti lakoto na plaži in kako varno vzdrževati hrano na plaži.
PAŠTETA IZ BELEGA FIŽOLA IN ZELIŠČ:
1 manjša konzerva belega fižola
čebula v prahu
različna zelišča (peteršilj, pehtran, drobnjak)
oljčno olje
1 žlica svetlega balzamičnega kisa
sol, poper
narezana zelenjava
Odcejen fižol pretlačimo s paličnim mešalcem skupaj z ostalimi sestavinami, razen zelenjave. Pašteto vsujemo v posodico s pokrovom. Narezano zelenjavo (kumare, korenje, paprika, brokoli) položimo v drugo posodico. Na plaži pomakamo zelenjavo v pašteto in uživamo.
Neveljaven email naslov