Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Biti dopisnik v Posočju

25.05.2024

V praznični program se je iz Tolmina oglasila dopisnica Mariša Bizjak.


Zjutraj

9 epizod

Zjutraj

9 epizod


Izbrani odseki jutranjega programa Radia Koper.

Biti dopisnik v Posočju

25.05.2024

V praznični program se je iz Tolmina oglasila dopisnica Mariša Bizjak.


13.07.2024

Kako se je sedemletnik iz Nove Gorice znašel na nogometni zelenici Eura 2024?

Uvrstitev v finale evropskega nogometnega prvenstva je Anglijo vodila tudi preko srečanja s Slovenijo, kjer sta se ekipi razšli neodločenim izidom. Naši reprezentanci je tekma v Kolnu prinesla zgodovinsko uvrstitev v osmino prvenstva, kar je na stadionu v živo pospremilo okoli 12 tisoč navijačev. Prav v posebno spominsko knjigo si bo to tekmo shranila tudi primorska družina Zoratti Padovan iz Nove Gorice. Zakaj, je v prijetni senci na bregu Soče v Solkanu zanimalo Tjašo Škamperle.


12.07.2024

Radijski viadukt: Vročinski val, festival Beer&Blues na Lokvah in pestro poletno dogajanje v Mariboru

Poletna rubrika Radijski viadukt povezuje Slovenijo. Vsak poletni petek ob 6.45 na Radiu Maribor in Radiu Koper. Bodite z nami na najdaljšem viaduktu v Sloveniji, kjer nikoli ni prometne gneče.


10.07.2024

Moja avantura: Nepričakovano srečanje na Rodosu

V nagradnem skladu poletne igre MOJA AVANTURA so tri bogate nagrade: 2 x dva polpenziona v Rabcu, 2 vstopnici v Gardaland in 2 enodnevni vstopnici za Vodni planet Terme Tuhelj. Pravilnik nagradne igre smo objavili na spletni strani radiokoper.si; napišite nam svojo neverjetno zgodbo, svojo nepozabno počitniško avanturo, zelo je bomo veseli! Morda boste ravno vi med izžrebanimi, ki bodo prejeli lepe nagrade. Poslušalka Ingrid iz Kobarida je svoje 'neverjetno' srečanje doživela v Grčiji, na otoku Rodos. Ja, ne le sosede, tudi sorodnika lahko srečaš na drugem koncu Evrope. Hvala Ingrid Kovačič, ki je z nami delila svojo zgodbo. Vabljeni tudi vi, da nam pošljete svojo in z njo sodelujete v nagradni igri Radia Koper!


03.07.2024

Moja avantura: Čelada na Ibizi

Dragi poslušalci! V nagradnem skladu poletne igre MOJA AVANTURA so tri krasne nagrade: 2 x dva polpenziona v Rabcu, 2 vstopnici v Gardaland in 2 enodnevni vstopnici za Vodni planet Terme Tuhelj. Pravilnik nagradne igre smo objavili na spletni strani radiokoper.si; sporočite nam svojo neverjetno zgodbo, svojo nepozabno počitniško avanturo, zelo je bomo veseli! Morda boste ravno vi med izžrebanimi, ki bodo prejeli lepe nagrade. Našemu vabilu so se že odzvali številni poslušalci. Med njimi je Áleš iz Hrvatinov. Áleševa zgodba se začne na Ibizi, v izposojevalnici motorjev.


04.06.2024

Kvatropirci so se poklonili Enzu in njegovemu Solinarju

Štirje ubrani moški glasovi so ob spremljavi kitare povsem dovolj, da že 13 let navdušujejo predvsem z nastopi v živo. Tudi v našem studiu Hendrix. Na sporedu pa med drugim tudi poklon legendi zabavne glasbe Enzu Hrovatinu in njegovemu Solinarju.


25.05.2024

Praznična povezava Koper Divača

Ob praznovanju 75 letnice naše radijske postaje poročamo s Primorske. Osrednji postaji sta Koper in Divača. Tam je bila Tjaša Škamperle.


13.03.2024

Noair v Tartiniju

Zasedba NOAIR jadra po različnih indie žanrih. Glasbeni apetit štirice, ki se je z leti okrepil skozi različne izkušnje in v različnih žanrih ter projektih, se v besedi NOAIR združuje kot konkretnomistična gmota, ki sproža povišan srčni utrip ter napetost v možganih. Tako se predstavijo sami. Kaj so nam še povedali pred petkovim akustičnim koncertom v Piranu?


11.03.2024

Sedem oskarjev za Oppenheimerja, tudi za najboljši film

Oppenheimer, ki je prišel na sinočnjo 96. podelitev filmskih nagrad oskar s 13 nominacijami, je na koncu podelitve, ki jo je Ameriško filmsko akademijo v hollywoodskem gledališču Dolby vodil komik Jimmy Kimmel, osvojil nagrado za najboljšega, skupaj pa jih je osvojil sedem. Oskarja so prejeli tudi Oppenheimerjev režiser Chirstopher Nolan ter Cillian Murphy za glavno moško vlogo, Robert Downey Jr. za stransko moško vlogo, Hoyte van Hoytema za fotografijo, Ludwig Göransson za izvirno glasbo in Jennifer Lame za montažo.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov