Simpozij, ki poteka vsaki dve leti, pod okriljem Mednarodnega komiteja za mikrobiologijo in higieno živil organizira Slovensko mikrobiološko društvo. Glavne teme simpozija so predstavitev povezave med klinično in živilsko mikrobiologijo, mikroorganizmi v živilih ter živili kot vir okužb ljudi.
Simpozij je odprl minister za zdravje Dušan Keber, nastopil pa bo direktor Evropske komisije za raziskave na področju biotehnologije, kmetijstva in živil Christian Patermann.
Na prireditvi bo več kot 100 predavanj, tri delavnice in okrogla miza. Vodilni znanstveniki in strokovnjaki živilske industrije bodo v šestih predavanjih in okrogli mizi, ki jim bo sledila, vodili diskusijo o raziskavah in razvoju področja varne hrane v Evropi.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje