Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Citat za prebrat - Arhiv

Uefa o morebitni tekmi za tretje mesto na EP-jih

Citat za prebrat Uefa o morebitni tekmi za tretje mesto na EP-jih

11.7.2024

Igra za tretje mesto ni veljala za privlačno in od takrat ni več del evropskega prvenstva.

Kylian Mbappe

Citat za prebrat Kylian Mbappe

10.7.2024

Prvenstvo je bilo zame težko, neuspešno. Imeli smo ambicije postati evropski prvaki, jaz sem imel ambicijo postati evropski prvak. To nisem postal, zato je prvenstvo zame neuspešno.

Peter Vilfan

Citat za prebrat Peter Vilfan

9.7.2024

Ulica je čudna stvar! Sam sem velik del otroštva (ko nisem bil na igrišču) preživel na ulici! In ta me je naučila marsičesa! Tudi stvari, ki mi jih šola ni mogla dati!

Jonas Vingegaard

Citat za prebrat Jonas Vingegaard

8.7.2024

V nedeljo nisem hotel dirkati s Tadejem in Remcom, ker bi lahko na enem od makadamskih odsekov zaostal in izgubil Dirko po Franciji. Ni to, da nimam jajc, samo moram dirkati pametno. Držim se svojega načrta. Lani je to delovalo stoodstotno.

Toni Kroos po zadnji tekmi v karieri

Citat za prebrat Toni Kroos po zadnji tekmi v karieri

6.7.2024

Vesel sem, da sem prispeval delček k temu, da Nemčija spet igra ambiciozno in imamo upanje, da spet zacvetimo. Prepričan sem, da bo ekipi to v prihodnosti tudi uspelo. Užival sem na tem tekmovanju, imeli smo dobro moštvo, dobro smo se ujeli.

Peter Vilfan

Citat za prebrat Peter Vilfan

2.7.2024

Celotna ekipa s strokovnim štabom na čelu je popolnoma odpovedala. To je velika žalost. Blamaža, že kar sramota. Silno sem razočaran. Že dolgo nisem bil tako razočaran, nazadnje sem bil tako na EP-ju 2022, ko jih je v četrtfinalu premagala Poljska.

Goran Dragić o nenavadni rešitvi Igorja Kokoškova

Citat za prebrat Goran Dragić o nenavadni rešitvi Igorja Kokoškova

2.7.2024

Kot kapetan moraš včasih soigralce nadreti, to je bila moja vloga, da sem jih spomnil, kaj je naš cilj. Takrat je Igor prišel do mene in mi rekel: "Gogi, dajmo to malo spremeniti, vedno ti govoriš pred tekmo ali med polčasom, zdaj pa naj Gape nekaj pove."

Luka Dončić o slovenski nogometni reprezentanci

Citat za prebrat Luka Dončić o slovenski nogometni reprezentanci

27.6.2024

Uvrstitev nogometašev v osmino finala je res velik uspeh. Vsi v Sloveniji gledamo. Vso srečo na prihodnji tekmi. Mi verjamemo.

Adam Gnezda Čerin o preboju med 16

Citat za prebrat Adam Gnezda Čerin o preboju med 16

26.6.2024

Nepozabni občutki. Zapisali smo se v zgodovino. Trenutno še mogoče nismo dojeli, kaj nam je dejansko uspelo, ampak ponosen sem na to ekipo, na te fante. Še enkrat več smo dokazali, da smo ena izjemna ekipa, proti kateri ima vsaka ekipa na svetu težave.

Novak Đoković o nastopu v Wimbledonu

Citat za prebrat Novak Đoković o nastopu v Wimbledonu

25.6.2024

Nisem prišel sem, da bi odigral dva kroga. Če bom vedel, da bom lahko igral maksimalno oziroma blizu tega, bom igral. Sicer bom mesto prepustil nekomu drugemu.

Tonči Žlogar o Sloveniji na Euru

Citat za prebrat Tonči Žlogar o Sloveniji na Euru

23.6.2024

Slovenija je osvojila bistveno manj točk, kot bi si zaslužila po prikazanem. Slovenska reprezentanca deluje zelo organizirano, je dobro vodena, ve, kaj si želi na igrišču.

Alan Shearer kritičen do angleške reprezentance

Citat za prebrat Alan Shearer kritičen do angleške reprezentance

22.6.2024

Imamo nogometaše svetovnega razreda, naloga selektorja pa je, da iz teh igralcev potegne najboljše. To smo videli v prvih 35 minutah proti Srbiji. V drugem polčasu so bili brez priložnosti, na drugi tekmi proti Danski so bili obupni.

Jaka Bijol

Citat za prebrat Jaka Bijol

21.6.2024

Normalno je, da smo na koncu po takšni tekmi razočarani, saj mislim, da smo si zaslužili več. Ampak nimamo zdaj kaj razmišljati veliko več o tem. Ena tekma je še. Zgodilo se je, kar se je zgodilo.

Matjaž Kek o morebitni menjavi v začetni enajsterici

Citat za prebrat Matjaž Kek o morebitni menjavi v začetni enajsterici

19.6.2024

Neke dileme so, jasno pa je, da bo enajst igralcev premalo za vseh 90 minut. Želimo namreč ves čas držati visok ritem, ki ga zahteva takšen tekmec, kot je Srbija.

Aleksander Čeferin

Citat za prebrat Aleksander Čeferin

17.6.2024

Slovenski navijači so bili v Stuttgartu fantastični. V Münchnu jih pričakujem še več, saj je bližje in bi vsi radi videli nekdanji jugoslovanski dvoboj. Gledal sem tekmo Srbija – Anglija in videl zelo dobro srbsko ekipo.

Ronaldinho

Citat za prebrat Ronaldinho

16.6.2024

Ne bom gledal niti ene tekme Brazilije in ne bom se veselil zmag. To je verjetno ena najslabših reprezentanc v zadnjih letih. Brez pravega vodje, zgolj z druščino povprečnežev.

Andraž Šporar

Citat za prebrat Andraž Šporar

14.6.2024

V balinčkih smo najboljši Jojo (Josip Iličić), Adam (Gnezda Čerin) in jaz. Je kar močno tekmovanje. Pikado? Ga ne igramo. To je "kafanski" šport.

Matjaž Kek o Dallasu in Luki Dončiću

Citat za prebrat Matjaž Kek o Dallasu in Luki Dončiću

12.6.2024

Kar zadeva zaostanek 0:2 proti Bostonu, je to velik izziv. Zdi pa se, da ima tudi Dallas dovolj kakovosti, da lahko obrne ta izid. Če si je nekdo upal zatrditi, da bo Slovenija evropski prvak, si jaz upam zatrditi, da bo prstan dobil Dallas.

Matjaž Kek o tem, da se med pripravami na Euro 2024 ne ozira v čas pred 14 leti

Citat za prebrat Matjaž Kek o tem, da se med pripravami na Euro 2024 ne ozira v čas pred 14 leti

12.6.2024

Nisem brskal po zapiskih izpred Južne Afrike. Drugačni časi so, drugačna generacija. Ne vračam se rad nazaj. Poskušam živeti v sedanjosti in gledati naprej.

Jacques Villeneuve o Danielu Ricciardu

Citat za prebrat Jacques Villeneuve o Danielu Ricciardu

8.6.2024

Zakaj je sploh še del formule ena? V prvih sezonah je premagoval Sebastiana Vettla, ki ni bil več na vrhuncu moči. Potem je premagoval Maxa Verstappna, ki je bil star 18 let. Od takrat ni premagal več nikogar.

Stran 1 od 318
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov