Saša Vujačič je v oddaji Košarko čutim spregovoril o slovenski reprezentanci. Foto: Reuters
Saša Vujačič je v oddaji Košarko čutim spregovoril o slovenski reprezentanci. Foto: Reuters
Saša Vujačič, Kobe Bryant
Vujačić je z Los Angeles Lakersi osvojil dva šampionska prstana. Foto: EPA

Vujačić, ki trenutno igra za turški Anadolu Efes, je bil gost v oddaji Košarko čutim. Z novinarjem RTV-ja Miho Mišičem je spregovoril o slovenski reprezentanci in o Eurobasketu, ki ga letos gosti Slovenija.
Vujačić: Jaz nisem oseba, ki dosti 'laja'
"Jaz nisem bil zaželen v tej reprezentanci, tega se ne da skriti. Jaz sem rekel, da je zgodba končana, ker nisem oseba, ki dosti 'laja', predvsem pa 'laja' bedarije. Povedal sem resnico," je dejal nekdanji košarkar Los Angeles Lakersov, s katerimi je osvojil dva šampionska prstana. Kljub temu, da si ne bo nadel dresa slovenske reprezentance, bo med Eurobasketom navijal za Slovenijo.

Novo nagradno vprašanje: Koliko selektorjev je do zdaj imela slovenska reprezentanca?
Svoj odgovor pošljite na elektronski naslov ep2013@rtvslo.si ali na naslov TV Slovenija, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana, s pripisom "Košarko čutim".

Srečna izžrebanca prejšnje nagradne igre sta: Matija Dmitrović (Kranj) in Andreja Vlah (Postojna). Čestitamo!


Slovenija si zasluži evropsko prvenstvo
"Žal mi je, da nikoli nisem bil v nekem sistemu prihodnosti te reprezentance. Slovenija si zasluži evropsko prvenstvo, ljudje so lačni dobre košarke ne glede na trenutno ekonomsko situacijo. Košarka bi jim dala pozitiven vpliv," je še povedal Vujačić, ki je nazadnje za Slovenijo igral leta 2009 na pripravljalnem turnirju v Sevilli. Več lahko zasledite v spodnjem prispevku.