Najboljši košarkarji, ki igrajo v sloveniji, se bodo predstavili 27. decembra. Foto: Reuters
Najboljši košarkarji, ki igrajo v sloveniji, se bodo predstavili 27. decembra. Foto: Reuters

Od osamosvojitve dalje je tekmo zvezd trinajstkrat gostil ljubljanski Tivoli, dvakrat je dogodek potekal v dvorani Stožice, devetkrat pa so lahko ljubitelji košarke najboljše igralce videli v drugih mestih po Sloveniji.
Tokrat bo prvič v zgodovini tekmo gostila Vrhnika, ki s svojo istoimensko člansko ekipo nastopa v 4. SKL-ju. All-Stars bo v dvorani Antona Martina Slomška, ki bo sprejela približno 1.300 gledalcev.

"All-Stars je eden izmed pomembnejših vsakoletnih dogodkov Košarkarske zveze Slovenije, namenjen promociji košarke, zabavi in druženju s košarkarji, partnerji, mediji in ljubitelji košarke ob koncu koledarskega leta. Kot vsako leto bomo tudi tokrat temu dogodku namenili veliko pozornosti in ga organizirali na najvišji možni ravni, pri čemer nam bodo lokalni organizatorji zagotovo v veliko pomoč, saj so že na uvodnih sestankih pokazali veliko organizacijskih sposobnosti in idej. Dejstvo, da se je za organizacijo odločil klub, ki nastopa v 4. SKL-ju, kaže velik karakter njegovih košarkarskih delavcev in verjamem, da jim bo All-Stars dal dodaten zagon in pomagal pri popularizaciji košarke na Vrhniki," je dejal predsednik KZS-ja Matej Erjavec.