Mikal Bridges je lani na svetovnem prvenstvu igral za ameriško reprezentanco. Foto: AP
Mikal Bridges je lani na svetovnem prvenstvu igral za ameriško reprezentanco. Foto: AP

27-letni Bridges, ki je bil pred dvema letoma izbran v najboljšo obrambo peterko lige, je za Netse igral eno sezono, potem ko je predtem pet let nosil dres Phoenixa, potem pa so ga Sonca v poslu za Kevina Duranta poslala v Brooklyn. Minula sezona je bila najboljša v njegovi karieri, ko je dajal v povprečju 19,6 točke na tekmo.

V Madison Square Gardnu bo združil moči z nekdanjimi soigralci z univerze Villanova Jalenom Brunsonom, Dontejem DiVincenzom in Joshem Hartom. Skupaj so Wildcatse leta 2016 popeljali do naslova leta 2016, dve leti pozneje pa so uspeh ponovili na krilih Bridgesa, Brunsona in DiVincenza.

35-letni Bogdanović po štirih mesecih zapušča Knickse, kamor je februarja prišel iz Detroita in zanje odigral le 29 tekem. 10,4 je bilo njegovo povprečje na teh tekmah, predtem pa je imel za sabo najuspešnejšo sezono v karieri, saj je lani v dresu Pistonsov dosegal 21,6 točke na srečanje. V Brooklynu je že igral, prvi dve sezoni in pol v NBA-ju je bil košarkar iz Mostarja član Netsov. Nato je zaigral še za Washington, Indiano in Utah.