Karl-Anthony Towns je devet let igral za Minnesoto, njegovo karierno povprečje znaša 22,9 točke. Foto: Reuters
Karl-Anthony Towns je devet let igral za Minnesoto, njegovo karierno povprečje znaša 22,9 točke. Foto: Reuters

KAT, 28-letni krilni center, je bil leta 2015 prvi izbor nabora, potem pa tudi najboljši novinec sezone. Štirikrat je nastopil na tekmi zvezd in je bil do prihoda v ligo Anthonyja Edwardsa najboljši igralec Minnesote. Lani so se Volkovi uvrstili v finale Zahoda, kjer pa jih je izločil Dallas. Towns, ki je reprezentant Dominikanske republike, je v povprečju v pretekli sezoni vpisoval po 21,8 točke in 8,3 skoka.

"Pred devetimi leti sem prišel v Minnesoto kot mladenič, ki je imel sanje. Nisem vedel, da bo to mesto postalo moj dom, ljudje tu pa moja družina. Hvala za vso podporo in zvestobo skozi naše skupno potovanje. Vedno boste imeli posebno mesto v mojem srcu," je zapisal 213 centimetrov visoki košarkar, ki bo v New Yorku znova moči združil s trenerjem Tomom Thibodeaujem.

29-letni Randle je prav tako krilni center, dres Knicksov pa je nosil od leta 2019. Predtem je bil še v New Orleansu in pri Lakersih. Trikrat je do zdaj igral na tekmi zvezd, lani, ko je odigral 46 tekem, pa je njegovo povprečje znašalo 24 točk.

DiVincenzo je za New York igral le eno sezono, v povprečju pa je dajal 15,5 točke. 27-letni branilec je bil predtem pri Golden Statu, Sacramentu in Milwaukeeju, s katerim je leta 2021 osvojil šampionski prstan. Keita Bates-Diop se je poleti že selil, saj je bil del posla med Brooklynom in New Yorkom. Lani je bil obenem še član Phoenixa, predtem pa je igral za San Antonio in Denver. Kariero je začel prav v Minnesoti, kjer je ostal sezono in pol.