Miha Zupan pravi, da vrnitve nazaj ni. Foto: RTV SLO
Miha Zupan pravi, da vrnitve nazaj ni. Foto: RTV SLO

Na pobudo generalnega sekretarja KZS-ja Iztoka Remsa so se dobili Janez Rajgelj, direktor Geoplina Slovana, Matjaž Tavčar, direktor Uniona Olimpije, in Goran Semenič, predsednik registracijske komisije KZS-ja.

"Za zdaj dogovora kljub velikemu trudu Košarkarske zveze Slovenije, da bi se našla rešitev, ki bi zadovoljila vse strani, torej oba kluba in igralca, žal še ni," so zapisali v izjavi za javnost pri KZS-ju.

Rajgelj: S strani Olimpije nobene konkretne ponudbe
Direktor Geoplina Slovana, Janez Rajgelj, je za MMC povedal: "Sestanek za prazen nič. Nasprotna stran ni ponudila nobenega konkretnega predloga. Slovan noče ovirati Miha Zupana v njegovi nadaljnji karieri. On lahko igra za vsak klub, toda ne moremo ga spustiti zastonj, saj smo vanj veliko vložili. Še enkrat ponavljam, da si želimo konkretne pogovore, po katerih možnosti dogovora ne izključujem."

Tavčar: Spor lahko traja leta
Za MMC je na kratko spregovoril tudi direktor Uniona Olimpije Matjaž Tavčar: "Če se na drugi strani nekdo ne želi pogovarjati, je težko rešiti zadevo. Očitno bo spor trajal dolge mesece in leta," je prepričan Tavčar, ki je seveda zadovoljen, da Zupan zaenkrat še lahko igra za zeleno-bele, vendar v isti sapi dodaja: "Vprašanje, koliko časa še." Kot je znano, je KZS v torek razveljavil prestop Zupana iz Geoplina Slovana v Union Olimpijo, s čimer se je odzval na odločitev Okrožnega sodišča v Ljubljani, ki je razveljavilo sklep o začasni odredbi z dne 29. avgusta 2006.