Isaiah Thomas je kamen spotike v menjavi Clevelanda in Bostona. Foto: Reuters
Isaiah Thomas je kamen spotike v menjavi Clevelanda in Bostona. Foto: Reuters

Poleg Thomasa naj bi Cavsi dobili še krilnega igralca Jaea Crowderja, hrvaškega centra Anteja Žižića in prvi izbor na naboru leta 2018, ki bo pripadel Brooklynu. Menjava je onstran Atlantika dvignila veliko prahu, kot kaže, pa se je še zapletla.
Zdravniška služba Clevelanda je po podrobnejšem pregledu poškodovanega kolka Thomasa izrazila zaskrbljenost, saj ne ve, kdaj se bo lahko vrnil na parket. Po poročanju virov blizu kluba naj bi Cleveland od Bostona zahteval dodatne igralce ali izbor na naboru, sicer bo menjavo blokiral.

V Bostonu so prepričani, da so dali že dovolj in "dodatkov" ne bo. Zato je realna grožnja, da do posla med kluboma ne bo prišlo. V Clevelandu si želijo, da bi Isaiah Thomas čim prej stopil na parket, saj se le tako lahko borijo za sam vrh. Po zaključku sezone naj bi LeBron James zapustil klub in je ta sezona zadnja z realno možnostjo napada na naslov.

Če do zaključka posla ne bo prišlo, bo Cleveland dobil nazaj nezadovoljnega Irvinga, ki je zahteval menjavo že julija. Strokovnjaki so prepričani, da bi Cleveland težko dobil boljšo ponudbo od Bostonove.