Foto:
Foto:
Otto Barić ni dolgo zdržal v Dinamu.

Vrednost prestopa je 20 milijonov ameriških dolarjev. Za 20-letnega Teveza so se zanimali tudi nekateri evropski klubi.

Barić že zapustil Dinamo
Nekdanji selektor hrvaške nogometne reprezentance Otto Barić pa je odstopil s funkcije športnega direktorja zagrebškega Dinama. 71-letni Barić je položaj prevzel šele pred nekaj tedni. "Sem razočaran. Delal sem resno, toda moje ideje niso bile sprejete," je deja Barić.

Tsiartas bo brcal v 2. nemški ligi
Grški nogometni reprezentant Vassilis Tsiartas je podpisal pogodbo z nemškim Kölnom. Tsiartas je na začetku leta zapustil AEK in več mesecev iskal nov klub.

Smrt navijača Benfice
Navijač portugalskega nogometnega prvoligaša Benfice je umrl v bolnišnici, potem ko je padel s tribune stadiona v Leirii. 45-letnik je zgrmel 10 metrov v globino in pristal na hrbtu. Klub Zlatka Zahoviča je tekmo sicer izgubil z 1:0.

Diouf pljunil nasprotnika
Angleška nogometna zveza je sprožila postopek proti napadalcu Boltona, Senegalcu El Hadjiju Dioufu, ki je na prvenstveni tekmi s Portsmouthom (0:1) pljunil Nizozemca Arjana de Zeeuwa. Bolton je Dioufa, ki se je medtem opravičil, že kaznoval z odvzemom dvotedenske plače.

Derbi brez navijačev Panathinaikosa
Grška nogometna zveza je prepovedala navijačem Panathinaikosa vstop in ogled sobotnega derbija s pirejskim Olympiacosom. Za to potezo so se odločili po spopadu privržencev AEK-ja in Panathinaikosa, v katerem je bilo ranjenih več ljudi.