Usain Bolt z vsem srcem navija za Manchester United. Foto: Reuters
Usain Bolt z vsem srcem navija za Manchester United. Foto: Reuters

Kazalo je slabo, saj je Manchester v v 85. minuti tekme z Middlesbroughem izgubljal z 0:1, po zadetkih Francozov Anthony Martiala (85.) in Paula Pogbaja (87.) pa so rdeči vragi le uspeli priti do zmage.

Te se je Bolt veselil neizmerno, odločil pa se je tudi, da bo igralcem čestital. Poklical je v oddajo na klubskem kanalu, kjer je voditeljica Mandy Henry z gostoma analizirala tekmo, svoje mnenje so podali tudi gledalci, med njimi tudi najuspešnejši atlet.

Voditeljica je Bolta napovedala: ""Naslednji na vrsti je Usain iz Jamajke." Takoj nato pa se je pošalila: "No, pa vendarle ni Usain Bolt, kajne? Bolt je odvrnil: "Da, je Usain Bolt."

Presenečena voditeljica še vedno ni verjela, četudi je Bolt, velik navijač Uniteda, zmago pospremil z besedami: "Tekmo so odigrali v slogu starega Manchester Uniteda. Vztrajali so, pritiskali in uspeli, prav na način Manchester Uniteda. To je bila velika tekma, sem zelo vesel takega razpleta."

Bolt je nato tudi prek Twitterja potrdil, da je bil res on, nejeverna voditeljica pa se je morala nato Boltu opravičiti in je izrazila upanje, da jih bo sloviti Jamajčan kmalu spet poklical.