Bo Hernan Crespo Milanov dres zamenjal za Chelseajevega? Foto: Reuters
Bo Hernan Crespo Milanov dres zamenjal za Chelseajevega? Foto: Reuters
Serse Cosmi
Serse Cosmi (levo) se bo skušal Z Udinesejem prebiti v Ligo prvakov. Foto: EPA

Jose Mourinho ima veliko skrbi. Didier Drogba je prejšnji mesec potožil, da čuti domotožje in da se ni privadil na angleški stil igre, Mateja Kežman pa ni zadovoljen s svojim statusom. Adriano se dobro počuti pri Interju, Samuel Eto'o je ostal v Barceloni, Lyon pa je odbil ponudbo za Michaela Essiena. Za Realove vesoljce se Mourinho ne meni.

Milan naj se ne bi dal prepričati tudi z rekordnimi 85 milijoni evrov za Andreja Ševčenka, morda pa bodo Londončani v staro jato le zvabili na San Siro lani posojenega Crespa, ki se bo verjetno na štiri oči srečal z lastnikom kluba Romanom Abramovičem.

"Hernan je pravzaprav naš igralec. Težava je le v tem, da mora začutiti navdušenje in predanost ob igranju v Chelseajevem dresu. Vemo, da bi rad ostal v Milanu, toda če z njimi ne bo dogovora, bo moral sprejeti naše pogoje," je povedal predstavnik Chelseaja za odnose z javnostmi.

Klub s Stamford Bridgea ima v mislih še vedno tudi Stevena Gerrarda, ki se bo prihodnji teden z Liverpoolom začel pogovarjati o novi pogodbi. Če mu Redsi ne bodo ponudili vsaj 5 milijonov evrov na leto, je možno njegovo slovo z Anfielda.

Yanal ni več turški selektor
Turška nogometna zveza se je zaradi neprepričljivih predstav v kvalifikacijah za SP sporazumno razšla s selektorjem Ersunom Yanalom, ki je na klop sedel aprila lani.

Cosmi bo treniral Udinese
Bivši trener Perugie in Genove Serse Cosmi bo v prihodnji sezoni treniral nogometaše Udineseja. 47-letni strateg je odšel iz Genove, kljub temu, da je klub pripeljal nazaj v Serie A. Udinese se je uvrstil v kvalifikacije za Ligo prvakov, trener Luciano Spalletti pa je odšel k Romi.

Gadafi odslej v Vidmu
Nogometaše italijanskega Udineseja je okrepil Al Sadi Gadafi, sin libijskega voditelja Muamerja Gadafija. Dosedanji igralec drugoligaša Perugie je podpisal enoletno pogodbo.

Guidolin dve leti v Genovi
Novi trener novopečenega italijanskega prvoligaša Genoa je Francesco Guidolin, nazadnje prvi mož Palerma. Serse Cosmi, ki je Genoo po desetih letih znova popeljal v elitno ligo, se je preselil k Udineseju.

Hadji v Rennes in s tem v Pokal Uefa
25-letni Maročan Youssouf Hadji se iz Bastie, ki je izpadla iz prve francoske lige, seli v Rennes.