Mathieu Debuchy se vrača v francosko ligo. Foto: EPA
Mathieu Debuchy se vrača v francosko ligo. Foto: EPA
Guilherme Siqueira
Guilherme Siqueira se je že predstavil v dresu netopirjev. Foto: EPA

Pred prestopom k Arsenalu je Debuchy odigral 301 tekmo za Lille. Francoz je bil član izbrane vrste za evropsko prvenstvo 2012 in SP 2014, nazadnje pa je za Francijo igral septembra 2015.

Napadalec iz Slonokoščene obale Seydou Doumbia, ki je za svojo izbrano vrsto igral na 35 tekmah, pa bo do konca sezone posojen Newcastlu. Ta je uspešno igral za švicarski Young Boys in moskovski CSKA, v Serie A pa je za Romo igral le na 13 tekmah.

Montoya posojen Betisu
Barcelona je Martina Montoyo do konca sezone posodila Betisu iz Seville. 24-letni desni bočni branilec je poleti za dve leti odšel na posodo k Interju, pri katerem pa je zbral le tri nastope.

Montoya je otrok Barcelonine nogometne šole, v sezoni 2010/11 pa je prvič nastopil za člansko moštvo. Skupno je za Barco odigral 67 tekem. Bil je član španskih selekcij do 16, 17, 19 in 21 let. V klubski karieri je osvojil tri naslove španskega prvaka, pokalni naslov in dva španska superpokala. Z izbrano vrsto do 17 let je bil evropski prvak, z reprezentanco do 21 let pa dvakrat najboljši v Evropi.

Siqueira na Mestalli
Branilec madridskega Atletica Guilherme Siqueira je do konca sezone okrepil Valencio. 29-letni Brazilec je v lanski sezoni pri Atleticu imel pomembno vlogo, po vrnitvi Filipeja Luisa pa je izgubil mesto v začetni enajsterici. V letošnji sezoni je igral le sedemkrat.

Iličić dobil novega soigralca
Josip Iličić je dobil novega soigralca. Do konca sezone bo kot posojen nogometaš Leicester Cityja za Fiorentino igral francoski branilec Yohan Benalouane. 28-letni Benalouane se je prejšnje poletje iz Atalante preselil na Otok. A tam si ni zagotovil veliko igralnega časa, zato se je odločil za vrnitev na Apeninski polotok.

Klub iz Firenc naj bi za posojo plačal 300.000 evrov, po koncu sezone pa ga lahko odkupi za sedem milijonov evrov.

Quagliarella spet pri Sampdorii
Fabio Quagliarella bo do konca sezone kot posojen nogometaš Torina igral za Sampdorio. Za ekipo iz Genove je 33-letni nekdanji italijanski reprezentant igral že v sezoni 2006/07.

Samdporia je tako zapolnila vrzel, nastalo po odhodu Ederja k Interju. Torino je v svoje vrste pred tem pripeljal Cira Immobileja. Quagliarella, nekdanji nogometaš Juventusa, Napolija, Udineseja, Ascolija, Fiorentine in Chietija, je v tej sezoni v dresu Torina dosegel pet zadetkov.