Dejan Djermanović in Milenko Ačimović z dresom Olimpije. Foto: www.nkolimpija.si
Dejan Djermanović in Milenko Ačimović z dresom Olimpije. Foto: www.nkolimpija.si
Dejan Djermanović
Dejan Djermanović se je vrnil v matični klub. Foto: www.nkolimpija.si

23-letni napadalec je zadnje leto igral v Bolgariji, kjer je bil član Litexa iz Loveča, s katerim pa je prekinil pogodbo, in v Ljubljano prihaja kot prost igralec. Zmaji so nogometaša, ki je v mlajših kategorijah igral za Olimpijo in se kasneje v slovenski prvi ligi izkazal pri velenjskem Rudarju, lovili že zadnjih nekaj mesecev.

Ačimović ga je "lovil" od poletja
"Dejan je končno naš igralec! Čakali smo ga šest mesecev, nisem obupal, od poletja sem se zavzemal za njegov prihod. Pomembno je, da je otrok Olimpije, Ljubljančan in prava okrepitev. Upam, da bo v zeleno-belem dresu zabil veliko golov," je bil z novincem zadovoljen športni direktor Milenko Ačimovič.

Djermanoviću se je uresničila otroška želja
Tudi Djermanovič ni skrival zadovoljstva ob prihodu domov. Po opravljenem mladinskem stažu pri Olimpiji ni dobil priložnosti v članski ekipi, prav tako pa se poleti vrnitev v Ljubljano še ni izšla. "Pravijo, da gre v tretje rado. Počutim se super, uresničila se mi je otroška želja, saj želi vsak ljubljanski otrok igrati za člansko moštvo Olimpije. Sam želim upravičiti zaupanje kluba, igrati dobro in pomagati Olimpiji do uresničitve zadanih ciljev," je po podpisu pogodbe povedal Djermanović.