Natečaj se bo končal ob koncu svetovnega prvenstva. Foto: Thinkstock
Natečaj se bo končal ob koncu svetovnega prvenstva. Foto: Thinkstock

Svetovno prvenstvo v nogometu je najbolj spremljan športni dogodek na svetu. Spremljajte ga tudi vi in svoje misli prek bloga delite s preostalimi. Kdo ve, morda pa bo ravno vaš blog izbran za enega izmed najboljših in bo tudi ustrezno nagrajen.

Svoj blog zapišite TUKAJ. V zaznamke ne pozabite vpisati besede mundial.

Kako do bloga in kakšni so pogoji?
Vsak uporabnik spletnega portala MMC ima možnost pisanja bloga. Tisti, ki na MMC-jevem portalu še niste registirali uporabniškega imena, lahko to storite s klikom sem. Če se odločite pisati blog na temo svetovnega prvenstva v nogometu, ne pozabite med zaznamke dodati besede "mundial". Blogov, ki v zaznamkih ne bodo imeli omenjene ene ali druge besede, v natečaju ne bomo upoštevali. Zmagovalce bomo izbrali po končanem prvenstvu.

Lepe nagrade za najboljše
Izbrali bomo deset najboljših blogov, katerih pisci bodo prejeli lepe nagrade. Prva nagrada je originalni dres slovenske nogometne reprezentance, druga originalni dres brazilske nogometne reprezentance, tretja pa originalni dres portugalske izbrane vrste. Preostalih sedem nagrajencev bo prejelo knjigo Juana Vasleta o zgodovini svetovnih nogometnih prvenstev z naslovom "Ustavite svet - mundial je tu!". Zato ne odlašajte: pišite blog, sodelujte v natečaju in osvojite lepo nagrado.