Po koncu Lige prvakov je bil Matevž Belentin zelo zadovoljen. Komu se bo smejalo po SP-ju? Foto: Matevž Belentin
Po koncu Lige prvakov je bil Matevž Belentin zelo zadovoljen. Komu se bo smejalo po SP-ju? Foto: Matevž Belentin

Športni dogodek leta je vse bliže. Podobno kot že nekaj let vas tudi tokrat vabimo k sodelovanju pri napovedovanju izidov nogometnih tekem. Zmagovalec se bo lahko en mesec brezplačno vozil z zgoraj omenjenim vozilom, praktične nagrade MMC-ja pa bodo dobili tudi tisti, ki se bodo uvrstili med prvih pet.

V pravkar končani klubski sezoni ste tako lahko napovedovali izide v Prvi ligi in Ligi prvakov. Kdo je bil najuspešnejši?

Dogajanje na domači nogometni sceni je najbolj pravilno napovedoval uporabnik vtavcar1. Pod tem vzdevkom se "skriva" Viljem Tavčar iz Spodnjih Luš v Selcah. Sam pravi, da na stavnicah sicer nikoli ne sodeluje, ker se mu to zdi preveliko breme. Tveganja v MMC-jevi aplikaciji Nostradamus ni, zato ga rad uporablja, izide bo tako napovedoval tudi za letošnje svetovno prvenstvo.

V Ligi prvakov je največ točk zbral pikovit oziroma Matevž Belentin iz Kamnika. 38-letnik si zmage ni obetal, saj je nekajkrat celo pozabil staviti, a se je zaradi pravilnih napovedi obdržal na vrhu lestvice in na koncu na njem tudi ostal. Nostradamusa za SP ne bo igral, saj bo ravno med tekmovanjem preživljal dopust in ne bo imel dostopa do interneta. Zelo rad spremlja tudi košarko.