Beckham je bil zelo razočaran, ker zaradi poškodbe ne bo mogel igrati na SP-ju. Foto: EPA
Beckham je bil zelo razočaran, ker zaradi poškodbe ne bo mogel igrati na SP-ju. Foto: EPA

A "Becks", ki si je marca na tekmi italijanskega prvenstva med Milanom in Chievom strgal ahilovo tetivo, s čimer je bilo sanj o nastopu na svetovnem prvenstvu zanj konec, se ni dal pregnati z zelenice in je še naprej udarjal po žogi.

Reprezentančni zdravniki so se med torkovim treningom ob pogledu na 35-letnika šalili, ali je že zdrav, in ga opozarjali, da bi lahko obnovil poškodbo. Opozorila so bila zaman, Beckham je z okoli 15 metrov žogo močno poslal v mrežo, zdravniki pa so le obupano dvignili roke.

Dogodek s treninga je razkrila kamera angleške nogometne zveze (FA), ki snema vse treninge varovancev Fabia Capella. Video s treninga si lahko ogledate tukaj.

Nekdanji kapetan, ki očitno ne zdrži brez nogometne žoge, je kljub poškodbi odpotoval v Južnoafriško republiko, kjer bo imel motivacijsko vlogo.

Green, Hart ali James?
Capello tik pred začetkom prvenstva še ni določil prvega vratarja. Medtem ko se italijanski strokovnjak bolj nagiba k zanesljivemu Robertu Greenu in nadarjenemu Joeju Hartu, si večinina reprezentantov med vratnicama želi veterana Davida Jamesa.