Rene Krhin kariere ne bo nadaljeval pri Birmingham Cityju. Foto: Reuters
Rene Krhin kariere ne bo nadaljeval pri Birmingham Cityju. Foto: Reuters

Za prestop 26-letnega Mariborčana je bilo že vse dogovorjeno, klub s St. Andrewsa je bil pripravljen Granadi odšteti 2 milijona funtov odškodnine, a je v zadnjem trenutku vse skupaj padlo v vodo. Razlog? Krhin naj bi se preveč obotavljal pri odločitvi. "Če igralec ni povsem prepričan, moraš iti dalje," je na novinarski konferenci pred tekmo z Nottingham Forestom dejal Zola in poudaril, da si s tem ne bo belil glave.

Dodal je: "Vse skupaj je zelo, zelo težko. Čakali smo dlje, kot bi si lahko privoščili. Življenje gre dalje. Če sem povsem iskren, na njegovem položaju že zdaj Stephen Gleeson in Robert Tesche igrata zelo dobro."

Z Granado leta 2015 podpisal štiriletno pogodbo
Krhin je profesionalno pot začel pri Interju iz Milana in jo nadaljeval pri Bologni. V svoji karieri je kot Interjev posojeni nogometaš igral še za Cordobo, nazadnje je branil barve Granade, za katero je odigral 29 prvenstvenih tekem. 23. julija 2015 je s španskim prvoligašem sicer podpisal štiriletno pogodbo.
Jović se seli v Turčijo
Slovenski nogometni reprezentant Boban Jović bo kariero nadaljeval pri Bursasporju, ki je na petem mestu elitne turške lige. Zdaj že nekdanji član poljske Wisle, pred tem pa Olimpije, je podpisal pogodbo do leta 2019.
25-letni Jović bo imel v Turčiji kar precej slovenske družbe, tam so že Rajko Rotman, ki ga je vodilni Istanbul Basaksehir posodil Kayserisporju, Sašo Fornezzi, ki je član Antalyasporja, Dejan Lazarević, ki igra za Karabükspor, Nejc Skubic, ki brani barve Konyasporja, Matic Fink, ki je član Rizesporja, in tudi Dejan Kelhar, ki ga je Olimpija posodila Sivassporju.