Mario Balotelli naj bi se med polčasom sobotne tekme s Sunderlandom (3:3) stepel s soigralcem Kolom Tourejem. Narazen so ju potegnili soigralci. Foto: EPA
Mario Balotelli naj bi se med polčasom sobotne tekme s Sunderlandom (3:3) stepel s soigralcem Kolom Tourejem. Narazen so ju potegnili soigralci. Foto: EPA

Mancini je pojasnil, da razume soigralce, ki so ob obnašanju Balotellija včasih frustrirani: "Mariu sem rekel, da bi ga, če bi pred 10 leti igral z menoj, mogoče vsak dan enkrat udaril v glavo. A človeku, kot je Mario, se da pomagati tudi na druge načine."

Mancini: Potreboval bi psihologa
Mancini je še povedal, da z Balotellijem ne govori vsak dan, saj bi v tem primeru "potreboval psihologa". Kljub temu se italijanski trener čuti dolžnega, da govori z njim, saj ne želi, da bi zapravil talent.

"Če Mario ne postane eden najboljših igralcev na svetu, bo to njegova krivda, saj ima vse, kar potrebuje za to," meni Mancini. 21-letni Balotelli je v letošnji sezoni za City na 29 tekmah dosegel 17 golov.

Eksplozija v kopalnici
Italijanski napadalec ganskega rodu, ki se je v City iz Interja preselil leta 2010, vsaj toliko kot na igrišču dviga prah tudi zunaj njega. Za zadnji incident je tako poskrbel v četrtek, ko je bil v centru Manchestra, na ulici Medlock, vpleten v prometno nesrečo. Na srečo jo je odnesel brez praske. Lanskega oktobra je v svoji kopalnici povzročil manjšo eksplozijo, tako da so morali posredovati gasilci. Ta mesec je na derbiju z Unitedom po doseženem zadetku dvignil dres, pod katerim je na majici pisalo: "Zakaj vedno jaz?" (angl. Why always me?). Napis se je nanašal na različne incidente, v katere je bil vpleten po prihodu na Otok.