Foto:
Foto:
Emilio Butragueno (levo) in Arrigo Sacchi (desno)

S petimi naslovi brazilskega prvaka najuspešnejši trener najbolj nogometne države na svetu bo na klopi zamenjal Mariana Garcio Remona, ki je izgubil zaupanje klubskega vodstva.

Kmalu za njim utegne v Madrid priti tudi njegov dozdajšnji varovanec pri Santosu Robinho, ki ga Real snubi že dalj časa.

Luxemburgo je bil od leta 1998 do 2000 tudi brazilski selektor. Leta 1999 je osvojil Copa Americo, po polomu na olimpijskih igrah v Sydneyju pa so ga odpustili.

Brazilski strokovnjak je pogodpo podpisal do konca sezone z možnostjo podaljšanja še za eno. Tako postal že letošnji tretji trener kraljevega kluba.

Jose Antonio Camacho je na klopi trenutno petouvrščenega moštva španskega prvenstva zdržal le štiri mesece, Remon pa še manj, čeprav je novi športni direktor Reala Arrigo Sacchi pred kratkim izjavil, da ga klub še vedno podpira ...

Romario bo še igral
Brazilski nogometaš Romario je zanikal novico, da končuje kariero. "Rekel sem, da nimam več velikega motiva, toda to ne pomeni, da se poslavljam," je povedal 38-letni Brazilec, ki je prejel ponudbo Vasca de Game. Nazadnje je igral za Fluminense, kjer pa so ga oktobra odpustili.

Babayaro iz Londona v Newcastle
Branilec Chelseaja, Nigerijec Celestine Babayaro, se po sedmih letih in pol igranja na Stamford Bridgeu seli k Newcastlu.