Foto:
Foto:

Govori se o številki 30 milijonov evrov, s čimer bi prodorni vezist postal eden najdražjih nogometašev na svetu. Jasno je, da tako vsoto lahko plačajo le evropski velikani. Po Chelseaju, Bayernu in Arsenalu naj bi se v boj za njegove usluge vključila tudi Barcelona.

Kot navaja hrvaški časopis Jutarnji list, je eden izmed menedžerjev blizu Dinamu povedal, da je Modrića za 30 milijonov evrov že kupil Chelsea. Vprašanje naj bi bilo le, kdaj bo prišlo do prestopa - že v zimskem prestopnem roku ali šele poleti.

Novico je dobro obveščenemu novinarju Jutarnjega lista Tomislavu Židaku že zanikal eden izmed vplivnih uslužbencev Dinama. "To so špekulacije. Resda je bil direktor Zdravko Mamić v Londonu pri Romanu Abramoviču, toda do dogovora ni prišlo. Tekma se šele začenja." "Bayern je izrazil zanimanje že pred nekaj časa , v igro pa se je vključila tudi Barcelona. Njihovi ogledniki so bili na sredini tekmi na Wembleyju. V ozadju čaka tudi Arsenal," pravi isti vir.

Natolcevanja ali resnica? Odgovor, kam bo odšel po mnenju nekaterih najboljši hrvaški nogometaš, bo zagotovo znan najpozneje poleti.

R. K.