Oliver Kahn si je po zmagi nad Juventusom  dal duška. Foto: EPA
Oliver Kahn si je po zmagi nad Juventusom dal duška. Foto: EPA

V torek si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali srečanje med Schalkejem in Fenerbahčejem, v sredo pa obračun med Lillom, katerega član je Milenko Ačimovič, in Manchester Unitedom.

Nogometni navdušenci si roke manejo tudi ob novem spopadu med Bayernom in Juventusom. Tekma bo tokrat odigrana v Torinu. Na Allianz Areni so Bavarci slavili z 2:1.

V oddaji Liga prvakov ste lahko v živo sodelovali v nogometnem kvizu "KAJ VEŠ IN ZNAŠ". Svoje nogometno znanje pa lahko tudi po oddaji preverite in izbrusite na naši spletni strani.

"SKUPAJ V PARIZ" - vsi pravilni odgovori bodo v bobnu za glavno nagrado: ogled finalne tekme LP 17. maja 2006 na stadionu Stade de France.

Vprašanje:
Naštejte dva od štirih mož, ki so osvojili Pokal državnih prvakov oziroma Ligo prvakov kot igralci in kasneje še kot trenerji.
Odgovore pošljite na naslov:
TV SLOVENIJA
ŠPORTNI PROGRAM
LIGA PRVAKOV
1550 LJUBLJANA

Ne pozabite pripisati točnega naslova in telefonske številke, na kateri boste dosegljivi na dan žrebanja. Ime srečneža bo znano v studijskem programu oddaje Liga prvakov, ki bo ob povratnih polfinalnih tekmah 26. aprila 2006.