Brazilec Juninho je bil prvo ime tekme prvega kroga proti Realu. Foto: Reuters
Brazilec Juninho je bil prvo ime tekme prvega kroga proti Realu. Foto: Reuters

V torek, 22. novembra, bodo na sporedu tekme v skupinah od A do D. Najbolj napeto je prav v slednji, kjer vodi Villarreal, le točko za njim pa sta Lille in Manchester United. Para petega kroga sta Lille - Benfica in Manchester United - Villarreal.

V sredo, 23. novembra, bo veliki derbi med Realom Madridom in fantastičnim Lyonom, ki je v prvem krogu Madridčane premagal kar s 3:0.

V oddaji Liga prvakov ste lahko v živo sodelovali v nogometnem kvizu "Kaj veš in znaš". Svoje nogometno znanje pa lahko tudi po oddaji preverite in izbrusite na naši spletni strani.

"Skupaj v Pariz" - vsi pravilni odgovori bodo v bobnu za glavno nagrado: ogled finalne tekme LP-ja 17. maja 2006 na stadionu Stade de France.

Vprašanje:
Kdo je legendarni zvezdnik Manchestra Uniteda, eden najbolj nadarjenih evropskih nogometašev vseh časov, ki se še vedno bori s hudo boleznijo?

Odgovore pošljite na naslov:
TV SLOVENIJA
ŠPORTNI PROGRAM
LIGA PRVAKOV
1550 LJUBLJANA

Ne pozabite pripisati točnega naslova in telefonske številke, na kateri boste dosegljivi na dan žrebanja. Ime srečneža bo znano v studijskem programu oddaje Liga prvakov, ki bo ob povratnih polfinalnih tekmah 26. aprila 2006.