Sebastjan Cimerotič je simbol (današnje) Olimpije. Foto: MMC RTV SLO
Sebastjan Cimerotič je simbol (današnje) Olimpije. Foto: MMC RTV SLO

"Stanje v ekipi je pozitivno. Vsak, ki bo šel na teren, bo dal vse od sebe. Smo mlada ekipa, ki ji manjka evropskih izkušenj, ampak če bomo dali svoj maksimum, potem lahko računamo na napredovanje," je načrte razkril trener Safet Hadžić, ki si od prve tekme želi zmage, hkrati pa, da njegovi varovanci ne bi prejeli zadetka.

Hadžić: "Dobri so ob prekinitvah"
"To je čvrsta ekipa, ki pa rada 'igra nogomet'. V Bosni je najbolje organiziran klub, ki vedno pride v evropska tekmovanja. Je kakovosten in težak tekmec, vreden spoštovanja. V svojih vrstah ima nekaj tujcev, ki so ustvarjalci njihove igre, tako kot tudi kapetan Šilić. Tu bo gotovo prežala na nas največja nevarnost, ob tem so dobri tudi ob prekinitvah, toda njihovo igro bomo še podrobneje analizirali in se ustrezno pripravili ter poskušali zmagati," je nasprotnika analiziral Hadžić.

Škerjanc želi izkoristiti ponujene priložnosti
"Smo nižji igralci, zato več igramo po tleh. V polprotinapadih bi lahko bili zelo konkretni. Treba pa bo unovčiti svoje priložnosti. Pomembno je, da bomo igrali tako, kot se bomo dogovorili pred tekmo, da bomo pazili na njihove nevarnejše igralce, in če bomo izpolnili vse svoje zadolžitve, potem lahko s prve tekme odnesemo ugoden rezultat," pa meni Davor Škerjanc.

Zaradi poškodbe ne bo mogel igrati Nik Omladič, svojo priložnost bo najbrž dobil Sebastjan Cimerotič.