Tomaž Petrovič je vendarle našel skupni jezik z upravo NK Krško in bo nadaljeval delo z
Tomaž Petrovič je vendarle našel skupni jezik z upravo NK Krško in bo nadaljeval delo z "atomskimi fanti". Foto: www.alesfevzer.com

Kot poroča spletna stran kluba, sta se vodstvo in Petrovič dogovorila o nadaljevanju sodelovanja. "Iz NK Krško sporočamo, da trener krške članske ekipe ostaja Tomaž Petrovič in da nam je uspelo doseči dogovor, ki smo si ga vsi želeli. Priprave na novo sezono 2016/2017 se začnejo v ponedeljek," so zapisali ob prijetnem presenečenju lanske sezone.

Kot novinci so se Krčani silovito otepali boja za obstanek in na koncu z uspešnim zaključkom sezone osvojili celo 6. mesto v 10-članski Prvi ligi TS.

Iz Zavrča v Velenje
Nekaj novosti je v zadnjih dneh tudi pri velenjskem Rudarju, ob trenerju Milovanu Rajevcu je knape okrepil bočni branilec Mateo Mužek. Nekdanji član Zavrča je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja. Branilec David Kašnik pa je z Rudarjem podaljšal sodelovanje še za tri leta. Korošec, ki je v prvoligaški konkurenci igral še za Olimpijo in Aluminij, dres Rudarja nosi že tri leta in pol.