Dragan Čadikovski, ki je lani na začetku sezone igral za Olimpijo, se seli na Bonifiko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Dragan Čadikovski, ki je lani na začetku sezone igral za Olimpijo, se seli na Bonifiko. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Barišič bo sicilijanskemu klubu posojen za eno leto, po pol leta pa se bodo morali Italijani odločiti, ali bodo igralca dokončno odkupili.

Koprčani so na novinarski konferenci pojasnili, da bo iz Catanie za eno leto kot posojen nogometaš prišel 24-letni Brazilec Wellington Teixeira, ki je bil član nižjeligaških brazilskih klubov, zadnjega pol leta pa je pri Catanii odigral eno tekmo v Serie A.

V Kopru pa so se za sodelovanje dogovorili še z makedonskim napadalcem Draganom Čadikovskim. Vodja stroke Mladen Rudonja je poudaril, da je ključen pogoj sodelovanja, da si Čadikovski uredi slovensko državljanstvo v prihodnjih dveh tednih.
Makedonec Zeni Husmani okrepil Domžalčane
Domžalski nogometaši so se okrepili z obrambnim zveznim igralcem iz Makedonije. Zeni Husmani je podpisal triletno pogodbo. 21-letni Husmani in NK Domžale sta bila že dlje časa dogovorjena za sodelovanje, vendar je pogodba uradno potrditev dobila danes, ko je novinec v dresu Domžal vendarle prejel delavno dovoljenje. Član makedonske reprezentance do 21 let je nazadnje igral za hrvaški Šibenik.