Sebastjana Cimerotiča v dresu Olimpije spomladi ne bomo več videli. Foto: MMC RTV SLO
Sebastjana Cimerotiča v dresu Olimpije spomladi ne bomo več videli. Foto: MMC RTV SLO

Nogometaši so že končali treninge, znova pa se bodo zbrali 10. januarja. "Igralcem smo dali nekaj dni za zaslužen počitek, 20. decembra pa bodo prejeli individualne programe za delo med prazniki," je povedal Kosič. Z Ošlajem, Prašnikarjem in da Silvo so se dogovorili o sporazumni prekinitvi sodelovanja, to pa bodo poskušali doseči tudi z Rakovičem.

Cimerotiča želijo zadržati v klubu, vendar njegova vloga še ni jasna. "Kljub temu, da ga strokovno vodstvo ne vidi več v prvi ekipi, ga želimo še vedno vključiti v klubske aktivnosti, zato smo se danes z njim pogovorili o nadaljnjem sodelovanju. Kot je dejal, je o tem tudi sam že razmišljal, tako da si bomo v prihodnjih dneh vsi vzeli nekaj časa za premislek ter potem skupaj dorekli možnosti sodelovanja," je o "Cimetovi" usodi razmišljal sekretar kluba Sanel Konjević.
"Ne bom rekel, da je kariere konec!"
Poklicali smo tudi Cimerotiča in ga povprašali, o kakšnem sodelovanju se sploh pogovarjajo. "Že prej smo se pogovarjali o tem, da bi imel v klubu novo vlogo. Danes smo se pogovarjali približno eno uro, v ponedeljek pa se znova dobimo. Verjetno bom pomagal v mladinski šoli, ob tem pa delal še trenersko šolo. Treba je iti korak za korakom, saj moram dobiti izkušnje," nam je dejal ljubljenec ljubljanskih navijačev.
Da je končal kariero, pa še ne moremo reči. "Ne bom rekel, da je konec! Pustil si bom priprta vrata. Konec tedna bom izkoristil za razmislek, več pa bo znano v ponedeljek," je dodal 36-letni "prulski dribler". V jesenskem delu Prve lige si je dobil priložnost za igro le na šestih tekmah, pod vodstvom Kosiča samo na eni.