Olimpija po poplačilu obveznosti lahko registrira vse jesenske okrepitve. Foto: www.alesfevzer.com
Olimpija po poplačilu obveznosti lahko registrira vse jesenske okrepitve. Foto: www.alesfevzer.com

"Olimpija je plačala vse, kar je morala plačati. Vse, kar je bilo razlog za prepoved registracije novih nogometašev," so na svoji spletni strani zapisali pri ljubljanskem prvoligašu in pozneje še dodali, da je tudi Nogometna zveza potrdila umik kazni prepovedi registracije igralcev.

NK Olimpija zaradi dolga ne more registrirati novih igralcev

"To smo obljubili in to smo uresničili. Ob tem želimo vnovič na glas poudariti: v Ljubljano smo prišli z resnimi nameni in iskrenimi cilji. Naša vizija je jasna. Želimo biti uspešni," so še sporočili iz Olimpije, ki ima od oktobra novo lastništvo pod vodstvom nemškega poslovneža Adama Deliusa. Po uradnem prevzemu funkcije je, kot pravijo pri Olimpiji, Delius "končno lahko ukrepal glede poplačila obveznosti".

Nogometna zveza Slovenije je kazen uvedla zaradi neplačanih obveznosti, ki so bile posledica nerešenih vprašanj ob prodaji Olimpije med novim lastnikom in prejšnjim, srbskim poslovnežem Milanom Mandarićem.

Uvodno prvenstveno tekmo po zimskem premoru bo Olimpija odigrala v sredo, 9. februarja, ko bo v zaostali tekmi 17. kroga Prve lige Telemach gostila Muro.