Edin Julardžija. Foto: NK Mura
Edin Julardžija. Foto: NK Mura

Edin Julardžija, član vseh mlajših selekcij hrvaške reprezentance, je tako že enajsti novinec v poletnem prestopnem roku. 23-letni vezist je zrasel v nogometni šoli Dinama iz Zagreba. Pred prihodom v Fazanerijo je igral za Dinamo Zagreb II, Slaven Belupo, Šibenik in hrvaško Gorico. Za kratek čas je bil v Sloveniji član Domžal, od koder se je preselil v Sarajevo.

"Veseli smo, da smo dobili profil igralca, kakršen je Edin. Verjamem, da nam bo z njim uspelo okrepiti vezno linijo, ki je izjemno pomembna za vsako ekipo. Že v preteklosti je kazal velik potencial in želim si, da bo to znal pokazati tudi v našem dresu," je dejal direktor Agron Šalja.

Na Bonifiki brata Jurić
Pri Kopru pa so se okrepili v napadu. Deni Jurić je že v prejšnji sezoni igral kot posojeni igralec Dinama, zdaj pa polnopravni član kluba. Z obalnim klubom je podpisal dveletno pogodbo.

Njegov starejši brat Tomi Jurić je prav tako napadalec, med letoma 2013 in 2018 je za Avstralijo odigral 41 tekem (oba brata sta se rodila v tej državi). Nazadnje je bil član ekipe Northeast United na indijskem prvenstvu in bo v Kopru ostal najmanj do konca letošnje sezone.