Luka Šušnjara je avgusta lani iz Mure odšel v Francijo, nato pa je igral še na Poljskem. Foto: www.alesfevzer.com
Luka Šušnjara je avgusta lani iz Mure odšel v Francijo, nato pa je igral še na Poljskem. Foto: www.alesfevzer.com

"Počutim se res odlično, mislim, da sem naredil pravo potezo. Koper je ambiciozen klub z dobrim projektom, zato odločitev ni bila težka. Verjamem, da se bom hitro vklopil v ekipo. Žan Žužek, s katerim sva že bila soigralca, mi je predstavil zgodbo v Kopru. Če sem čisto iskren, sem si po zadnji neuspešni epizodi, iz katere sem se tudi veliko naučil, zaželel vrnitve domov," je po prihodu na Obalo dejal Šušnjara.

V Prvi ligi je odigral 79 tekem in dosegel 14 golov, na Bonifiki pa ni odigral še nobene tekme. V kratkem obdobju je v Celju deloval tudi s trenerjem Zoranom Zeljkovićem. "Z njim sem imel odličen odnos. Mislim, da je med najboljšimi trenerji v slovenski ligi, to dokazuje tudi v tej sezoni," je dodal novopečeni član Kopra, ki pa je največji pečat v domovini pustil pri Muri.

Koper je jesenski del Prve lige končal na drugem mestu. Za vodilnim Mariborom zaostaja eno, pred tretjeuvrščeno Olimpijo pa ima sedem točk prednosti. Uvrstil se je tudi v polfinale pokala, kjer se bo pomeril s Celjem.