Trener Damir Rob je s svojimi varovanci pripravil prvovrstno presenečenje v dozdajšnjem delu Prve lige si. Foto: MMC RTV SLO
Trener Damir Rob je s svojimi varovanci pripravil prvovrstno presenečenje v dozdajšnjem delu Prve lige si. Foto: MMC RTV SLO

Zagotovo so za največje presenečenje v letošnji sezoni poskrbeli nogometaši iz Lendave, ki so dolgo časa v Prvi ligi si zasedali sam vrh, nato pa zdrsnili na tretje mesto, kjer za prvouvrščenim Mariborom zaostajajo za 8 točk. Na prvi pogled v klubu izgleda vse v najlepšem redu, toda temu še zdaleč ni tako. Nogometaši namreč že več mesecev niso prejeli plačila.

Vprašljiv obračun z Domžalami
V klubu, kjer se je danes mudil predsednik sindikata Spins Dejan Stefanović, nogometaši danes niso opravili treninga, saj stavkajo zaradi neizpolnjenih obveznosti. Vodstvo igralcem dolguje plače za minula dva meseca, stavka pa naj bi trajala tako dolgo, dokler zaostale obveznosti ne bodo poravnane. Zaradi tega je pod vprašajem sobotna tekma v gosteh proti Domžalah.

Igralci se zavedajo gospodarskih razmer
Nogometaši se zavedajo slabih gospodarskih razmer, ki so prizadele cel svet in tudi ne zahtevajo takojšnje poravnave zaostalih obveznosti. Želijo si le spoštljiv odnos in da se nekaj premakne v pravo smer, sicer v soboto na derbiju zgornjega dele lestvice ne mislijo nastopiti.