Radamel Falcao utegne kmalu obleči Realov dres. Foto: EPA
Radamel Falcao utegne kmalu obleči Realov dres. Foto: EPA

Falcao, ki je pred dnevi proti Valencii zaigral prvič po več mesecih, naj bi zamenjal monaške delodajalce in odšel k letošnjemu zmagovalcu Lige prvakov. Ta naj bi v boju za Kolumbijca premagal Liverpool, ki mrzlično išče primerno zamenjavo za Luisa Suareza. "El Tigre" bi to nedvomno bil, a so bili pri redsih očitno premalo konkretni.

Vse bolj se tako zdi, da se bo Falcao vrnil v Madrid, vendar ne k španskemu prvaku, temveč k mestnemu tekmecu. Real Madrid bi bil s tem po Portu in Atleticu Madridu že njegov tretji klub na Iberskem polotoku v prav toliko letih.

Robinho letos ne bo igral pri Milanu. Nekdanji član belega baleta, ki je za madridski klub odigral 101 tekmo, po večdnevnih pogovorih odhaja na posojo v Santos, kjer je začel kariero. "Zdaj se vrača domov," so ob njegovi sliki zapisali na uradni strani kluba.



Če ga bodo vodilni v Monacu, tako kot Jamesa Rodrigueza, res spustili v Real, bo Kolumbijec, ki je moral zaradi poškodbe izpustiti tudi celotno svetovno prvenstvo v Braziliji, svojo enoletno avanturo v kneževini končal z 19 nastopi, na katerih je zabil 11 golov.