Cristiano Ronaldo se te dni pripravlja na Evro, kje (pri katerem klubu) pa so njegove misli? Foto: EPA
Cristiano Ronaldo se te dni pripravlja na Evro, kje (pri katerem klubu) pa so njegove misli? Foto: EPA

V anketi osrednjega španskega športnega časopisa Marca je sodelovalo več kot 135.000 ljudi, kar 64 odstotkov pa jih je proti prihodu 23-letnega Portugalca iz Manchester Uniteda. Navijači bi bolj podprli okrepitvi v podobi Aleksandra Hleba (Arsenal) in Jana Klaasa Huntelaarja (Ajax). Enako sporočilo naj bi prihajalo iz slačilnice, saj igralci ne želijo porušiti usklajene povezanosti.

Ponujajo mu velik delež prihodka od trženjskih pravic
Zadnja Realova ponudba naj bi bila vredna 80 milijonov evrov, v to ponudbo pa bi bil lahko vštet tudi Brazilec Robinho, ki bi potoval v nasprotno smer. Španski prvak pa najboljšemu strelcu letošnje Lige prvakov ponuja petletno pogodbo, po kateri bi prejel 9,5 milijona evorv letno, 50-odstotne dohodke od trženjskih pravic v Španiji in 100-odstotni tovrstni prihodek zunaj Španije.

Ferguson oster do španskih prvakov
Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je pred dnevi napadel španske prvake nepoštenega in nemoralnega obnašanja pri lovu na 23-letnika. "Mislite, da si drugi klub ne želijo naših igralcev? A ti klubi ravnajo mnogo bolj olikano," je še poudaril Ferguson. Predsednik Reala Ramon Calderon je bil presenečen nad Fergusonom in je le pretkano dejal: "Vemo, da je Cristiano Ronaldo član Manchestra in vemo, da ga klub ne prodaja. To je vse."

C. R.