Robinho naslednjo sezono želi igrati v Španiji. Foto: EPA
Robinho naslednjo sezono želi igrati v Španiji. Foto: EPA
Timmy Simons (levo) in Juan Riquelme (desno)
Timmy Simons se poslavlja od modro-črnega dresa. Foto: EPA

"Upam, da bom lahko oblekel njihov dres. Govoril sem že z vodstvom Reala. Prestop bi dobro vplival na mojo kariero," je o svoji prihodnosti spregovoril 21-letnik.

Predsednik Santosa Marcelo Teixeira se je že odzval in morebitne kupce opozoril, da bo odhod mladega zvezdnika iz Santosa pred letom 2008 odobril le v primeru 50 milijinov dolarjev velike odškodnine.

Madridčani so se med tem že okrepili z Urugvajcem Pablom Garcio. Prestop naj bi bil vreden štiri milijone evrov, beli pa naj bi Osasuni ponudili tudi enega od mlajših nogometašev. 28-letnik bo v španski prestolnici igral naslednja tri leta.

Simons bo igral za PSV
Belgijski nogometaš Timmy Simons je podpisal štiriletno pogodbo s PSV-jem. Nizozemski prvak je Clubu Bruggeu plačal 5 milijonov evrov.

Phillips se seli v Birmingham
Kevin Phillips bo naslednji dve leti igral za Aston Villo. 31-letni nogometaš je v pretekli sezoni branil barve Southamptona.

Wome iz Brescie v Milano
26-letni kamerunski branilec Pierre Wome bo kariero nadaljeval v Interju. Podpisal je enoletno pogodbo. Gruzijec Kaka Kaladze je pogodbo z Interjevim mestnim tekmecem Milanom podaljšal za pet let.