Bernd Schuster je razkril svoje želje. Očitno bo Real spet globoko segel v mošnjiček. Foto: EPA
Bernd Schuster je razkril svoje želje. Očitno bo Real spet globoko segel v mošnjiček. Foto: EPA

"Ronaldo je ta hip najboljši igralec na svetu, boljši tudi od Kakaja, ki je padel v formi. Je zvezda na Old Traffordu in dokler ne osvojijo Lige prvakov in še enega ali dveh naslovov, ga ne bodo spustili. Kljub temu upam, da bo čez nekaj let nosil beli dres," je o izjemnem Portugalcu razpredal Nemec.

Na seznamu Huntelaar, Fabiano in Drogba
Schuster je nadalje razkril, kateri napadalci so zanimivi za Real v naslednji sezoni: Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Luis Fabiano (Sevilla) in Didier Drogba (Chelsea). "Huntelaar je podoben Van Nistelrooyu in Van Bastnu. Prihaja iz dobrega nogometnega okolja, kjer se hitro učijo in so dobri profesionalci. Tudi Drogba in Fabiano sta odlična nogometaša. Real si mora prizadevati, da podpisuje pogodbe le z najboljšimi," je dejal Schuster in dodal: "Če hočemo drugo leto uspešno tekmovati v Evropi, potem potrebujemo še dva ali tri kakovostne igralce."

Real je letos v Ligi prvakov izpadel že v osmini finala, ko ga je izločila Roma. Precej bolje mu kaže v državnem prvenstvu, kjer osem krogov pred koncem vodi s 6 točkami prednosti pred drugouvrščenim Villarrealom.

A. V.