Borut Semler je v nekaj urah prestopil iz Domža na Ptuj. Foto: EPA
Borut Semler je v nekaj urah prestopil iz Domža na Ptuj. Foto: EPA

26-letni Primorec je lani igral za škotski Dundee, s katerim pa ni želel podaljšati pogodbe. Predtem se je Šturm uveljavil pri Gorici. ''Čakal sem primerno ponudbo s tujine. Med tem je uprava Domžal stopila v stik z menoj in hitro smo se dogovorili za sodelovanje. Odločil sem se, da se vrnem v Slovenijo,'' je za klubsko stran dejal Šturm, ki je že opravil prvi trening s svojimi novimi soigralci.

''Pri Semlerju gre za podobno zadevo kot pri Pokornu. Borut se ni več videl v naši ekipi in ni več našel motiva, da bi si izboril minutažo, ki si jo je želel," je vzrok prekinitve dveletne pogodbe med Domžalami in Semlerjem obrazložil športni direktor Dejan Djuranovič, ki je še dodal: ''V glavnem je kadrovanje sedaj zaključeno."

Semler v nedeljo že v modrem dresu
Apačan, ki se je dolgo kalil pri Bayernu, si je ekspresno našel nov klub. Z Labod Dravo Ptuj je 23-letnik podpisal pogodbo do leta 2011. Drava po štirih krogih zaseda 6. mesto, Semler pa bo za nove delodajalce lahko zaigral že v nedeljo proti Interblocku.

Bolivijec se ni znašel v Nafti
Bolivijski nogometaš Jose Luis Ortiz je sporazumno zapustil vrste Nafte iz Lendave. Ortiz, sicer nekdanji Semlerjev soigralec pri "amaterjih" münchenskega Bayerna, bo kariero nadaljeval v domovini.

T. G.