Sergio Agüero je uspešno začel sezono. Manchester City po šestih krogih vodi v Premier ligi. Foto: Reuters
Sergio Agüero je uspešno začel sezono. Manchester City po šestih krogih vodi v Premier ligi. Foto: Reuters

29-letni argentinski napadalec in "kolumbijski Justin Timberlake" sta dobra prijatelja, piše Index. Fotografirala sta se pred koncertom in po njem, Agüero pa mu je podaril tudi podpisan dres Manchester Cityja. Po koncertu se je s taksijem odpeljal proti amsterdamskemu letališču, od koder bi se vrnil v Manchester.

Taksi se je z veliko hitrostjo zaletel v obcestno svetilko. Agüero je bil v prometni nesreči poškodovan. Po prvih informacijah ima zlomljeni dve rebri. Policisti so dejali, da je argentinskega zvezdnika, ki je sedel na sovoznikovem sedežu, pred mnogo hujšimi poškodbami rešil varnostni pas.

Sinjemodri naj bi po prvih podatkih vsaj dva meseca igrali brez klubskega rekorderja po številu golov v Premier ligi. Agüero je v šestih sezonah na Etihadu postal drugi strelec v zgodovini kluba. V tej sezoni je v prvih osmih tekmah zabil sedem zadetkov in dodal še tri podaje. Manjkal bo tudi na odločilnih tekmah argentinske reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo proti Peruju in Ekvadorju.

Que viva el fútbol y la amistad, gracias por el detalle @10aguerosergiokun

A post shared by MALUMA (@maluma) on Sep 28, 2017 at 3:48pm PDT