Cristiano Ronaldo je bil že pred tekmo z Granado na sestanku pri predsedniku Florentinu Perezu. Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je bil že pred tekmo z Granado na sestanku pri predsedniku Florentinu Perezu. Foto: EPA

"Nisem proslavljal golov, ker sem nezadovoljen. Gre za profesionalno zadevo in klub ve, kaj me muči. Iniesta? Ne, on nima nič s tem. Ne bom več govoril o tej temi. Vse, kar me zdaj zanima, je reprezentančna akcija," je povedal Ronaldo, ki je z igrišča odšel predčasno zaradi (lažje) poškodbe in zavrnil namigovanja, da je nezadovljen zaradi izbora Inieste za najboljšega nogometaša lanske sezone po izboru Uefe.

Portugalec je tekmo proti Grenadi začel z velikim obližem na levem stegnu, s katerim je imel težave že na superpokalni tekmi proti Barceloni. Poškodba se je obnovila po štartu Borje Gomeza, zaradi česar je moral gostujoči branilec predčasno pod prho. Ronaldu so ob robu igrišča pomagali zdravniki, vendar je po nekaj besedah, ki jih je izmenjal s trenerjem Josejem Mourinhom, slabe volje hitro odšel v slačilnico.

Po poročanju španskih medijev se je Ronaldo že pred tekmo sešel s predsednikom Reala Florentinom Perezeom in izrazil svoje nezadovoljstvo. Tamkajšnji novinarji v poplavi morebitnih razlogov največkrat omenjajo slab odnos Portugalca z nekaterimi igralci iz prvega moštva.

Ronaldo je v treh sezonah pri Realu na 149 tekmah dosegel 151 zadetkov.