Vratarski dvojec je znan, vprašanje je le, kdo bi začenjal v prvi postavi. Kljub vsemu prednost dajemo velikanu Chelseaja, ki se je v letošnji sezoni zares dokazal v vratih finalista Lige prvakov, madridskega Atletica. To je Thibaut Courtois, 22-letni čuvaj mreže belgijske reprezentance. Njegova rezerva je španski vratar in član Manchester Uniteda David de Gea.

Branilsko vrsto od bočnih branilcev sestavljajo Mattia De Sciglio (Italija), Lucas Digne (Francija) ter "novi Ashley Cole" Luke Shaw, angleški branilec in (za zdaj še) član Southamptona. Mesto osrednjih branilcev v postavi U-23 pripada francoskemu dvojcu Raphael Varane in Eliaquim Mangala, tu so še angleški vsestranski branilec Phil Jones, nigerijski branilec Kenneth Omeruo in mehiški Diego Reyes iz Porta.

Precej večja izbira je na sredini igrišča, kjer bi v postavi treh vezistov prednost dobili Paul Pogba (Francija), Mateo Kovačić (Hrvaška) in Koke (Španija), rezerve predstavljajo Chelseajev Oscar (Brazilija), Arsenalov Jack Wilshere (Anglija) in še en angleški vezist - postavni Evertonov as Ross Barkley.

Pika na i zvezdniški postavi so kot po navadi napadalci. V sistemu 4-3-3 bi mesto osrednjega napadalca po izboru MMC-ja pripadlo belgijskemu napadalcu Romeluju Lukakuju, članu Chelseaja, za katerim je izredna sezona na posoji pri Evertonu. S kril bi napadala Barcelonin Neymar, brazilska desetica in eden glavnih zvezdnikov prvenstva, ter še en Belgijec, Eden Hazard. Rezerve so Liverpoolov hitronogi igralec Raheem Sterling (Anglija) ter Bayernova mladca Mario Götze (Nemčija) in Xherdan Shaqiri (Švica).