Foto:
Foto:


Bo Japonska reprezentanca uspela braniti naslov svetovnih prvakov v velikem finalu? Špartanska disciplina, matematično natančna preračunljivost, hitrost in samurajska etika so njihov recept za doseganje vrhunskih rezultatov. Kako učinkovite bodo te vrline bomo videli v prihodnjih dneh.
Korejci, kot aktualni olimpijski prvaki so dokazali, da niso le muha enodnevnica in njihov uspeh ni le splet naključnih okoliščin. Njihovo volovsko srce in podobne vrline, kot jih imajo Japonci so tudi njihova gonilna sila za nizanje zmag in prebijanje v nadaljne boje.
Venezuela za favorita velja že od samega začetka prvenstva. Izredna tehnična podkovanost, odlična atletska preddispozicija in anormna fizična moč so njihovi aduti na podlagi katerih gradijo svojo igro. Njihov seznam pa prav tako sestavlja precej veliko število MLB superzvezdnikov, ki so trenutno popolnoma predani reprezentanci svoje države.
ZDA se skozi tekmovanje prebija s težavo, pa vendar jim je uspel preboj v polfinale. Dopinški škandali, poškodbe igralcev in podobne reči jih spremljajo že od sestavljanja seznama z svetovno prvenstvo. Poleg tega pa jih spremlja tudi rahla neuigranost ekipe, ki sicer iz tekme v tekmo postaja močnejša. Jim bo kljub vsem težavam uspelo? Bomo videli, kaj lahko skuhajo z sestavinami, ki jih imajo na zalogi.
Vir: zbss.si
Novico je napisal uporabnik phcore