MANCA FAJMUT Foto:
MANCA FAJMUT Foto:
Najboljše 3 (od leve proti desni: Petra Škabar, Manca Fajmut, Vesna Rojko)
Najboljše 3 (od leve proti desni: Petra Škabar, Manca Fajmut, Vesna Rojko)

Minuli vikend je na Ravnah na Koroškem potekal 1. letošnji TOP turnir Republike Slovenije v namiznem tenisu za članice.
V dveh kakovostnih skupinah se je med seboj pomerilo 24 najboljših namiznoteniških igralk pri nas, z izjemo tistih, ki se jim tekmovanja na najvišji državni ravni ne zdijo pomembna. (Martina Safran, Jana Tomazini,...)
Svojo premoč je zopet potrdila mlada domačinka Manca Fajmut, članica Fužinar Interdiskonta, ki je morala poleg vseh nasprotnic premagati tudi utrujenost, saj se je šele v sredo vrnila z napornih enomesečnih priprav na Kitajskem. Manca je svojo premoč dokazala v prav vseh dvobojih in nasprotnicam prepustila vsega 3 nize v 11 odigranih dvobojih! Napeto pa je bilo vse do konca, saj sta se v zadnjem dvoboju na turnirju pomerili do tedaj nepremagani igralki Fajmutova in Škabarjeva. Tudi ta dvoboj pa je s prepričljivo in napadalno igro dokaj z lahkoto v svoj prid obrnila Manca, saj nasprotnici ni prepustila niti niza.
Manca s tem nadaljuje odlične predstave iz lanske sezone, ko je bila praktično celo leto nepremagana.
Drugo mesto je na koncu osvojila Petra Škabar iz Iskre Avtoelektrike, ki je edini poraz doživela proti Fajmutovi, ostale tekmice pa ji niso bile kos. Na tretje mesto se je presenetljivo ampak zasluženo zavihtela članica Ptuja Vesna Rojko, ki je med ostalimi pokazala največ.

Novico je napisal uporabnik fuzinarfen