Foto:
Foto:


22.2. petek 18.00 Benedikt
KMN BENEDIKT: MARINCI VEŠČICA
RESNER Srečko JAMBRIŠKO Dušan ZAGORŠEK Boris
Da Benedikt ne popušča, je dokazal v zadnji tekmi proti Martinišču,čeprav je že nekaj krogov tudi teoretično prvak. Strelci tipa Klemenčič ali Pukšič pač zadevajo, če je zmaga nujno potrebna ali ne. Gostje so povsem zatajili proti Biotermam, čeprav so igrali skoraj kompletni. Prav neverjetno je, da ekipa, ki niza dobre rezultate vso sezono, hkrati pa je še v boju za prva tri mesta, dovoli takšno blamažo. Po tekmi je bilo slišati celo namige o dogovarjanju rezultata, a kot aktivni udeleženec tega tekmovanja ne smem verjeti govoricam.Napoved: 1
22.2. petek 19.30 Ormož
TOMAŽ ABA MARK69: CERKVENJAK GOS. ANTON
AVRAMOVIČ Bernard FATIČ Elvis KAJDIČ Zlatko
Tomaž bo na Hardeku skušal z obrestmi vrniti Cerkvenjaku, ki ga je v prvem delu prvenstva presenetljivo premagal. Tokrat bodo zaradi kazni manjkali Bohinec in Cvetko pri domačih ter M. Lorenčič in Podgoršek pri gostih. Slednji bodo še dodatno oslabljeni, saj še štirje igralci romajo na Kope na ''študijske priprave'', med njimi tudi prvi strelec Jure Čuček, katerega bodo gostje še najbolj pogrešali. Preostali igralci se bodo pač trudili po vseh močeh, vnaprej predali pa se vsekakor ne bodo.
Napoved: 1
22.2. petek 20.00 Lukna Maribor
FC MARIBOR BRANIK: DUPLEK TBS TEAM24
VIVOD Niko PAJTLER Andrej ROJS Darko
Jesenski domači derbi se je v Lukni končal z remijem, tudi tokrat pa tak scenarij ni nemogoč. Oboji so v dobri formi, prednost petih točk pa imajo Branikovci, ki bi bili z novo zmago že zelo blizu dodatnim kvalifikacijam. Domači bodo nastopili kompletni, pri gostih pa zaradi izključitve ne smeta igrati Škofič in Železnik.
Napoved: 1
22.2. petek 20.00 Voličina
KMN SLOVENSKE GORICE: BIOTERME MALA NEDELJA
GROŠIČ Irfet KORITNIK Matjaž LAH Samo
Če domači ne dobijo te tekme, bo zadnje mesto skorajda že zacementirano. Gostje presenečajo skorajda na vsaki tekmi, ponavadi z igralsko zasedbo, ki je enkrat takšna, drugič takšna, tretjič kompletna. A če bi točke nabirali vso sezono tako, kot v drugem delu, bi bili zagotovo med prvimi petimi na lestvici. Po rezultatih drugega dela sodeč, stari mački ne hodijo na gostovanja, saj so Bioterme vse točke osvojile v ljutomerski dvorani. Bo tokrat tradicija prekinjena ali je prav to napoved domače zmage?
Napoved: 2
23.2. sob. 17.00 3. OŠ M. Sobota
KMN MARTINIŠČE CODEX: KMN NAZARJE GLIN
NIKOLIČ Dejan JEŽ Roman TURK Dušan
Če domači klub ne bo poravnal kazni, ki jo je dobil v tekmovanju U-17, tekme morda sploh ne bo, saj je klub v suspenzu in sankcije veljajo tudi za člansko ekipo. Sicer pa gostje ciljajo na zmago, saj jih le tri točke ohranjajo v boju za tretje mesto. Domači bodo morali igrati brez porumenelega Hajdiča, gostje pa brez izključenega Vreša.
Napoved: 2
Mitja Kovačec
www.videoslofutsal.com
Kot smo zapisali že v uvodniku, smo preverili v KMN Martinišče Codex, ali nameravajo plačati kazen 200€ in odigrati prvenstvo do konca, na kar je Igor Škaper povedal:
Kazen bomo danes poravnali in odigrali prvenstvo do konca, vendar smo močno ogorčeni in razočarani nad tem sklepom disciplinskega sodnika.
Uredništvo
www.videoslofutsal.com
Novico je napisal uporabnik purgas