Vodilne v 2. Floorball Ligi članice FBC Borovnica Foto:
Vodilne v 2. Floorball Ligi članice FBC Borovnica Foto:


Vse kaže na to da je septembrska akcija reprezentance U19 v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo na Madžarskem padla na plodna tla saj je v letošnji sezoni ogled vsake tekme v mladinski konkurenci prava paša za oči. Veliko število zadetkov, odlične akcije, veliko borbenosti..
Najprej sta že v zgodnjih jutranjih urah na igrišče stopili ekipi iz Žirov in Borovnice. Borovničani so z vnovično odlično igro visoko porazili domačine z rezultatom 26-8. V drugem srečanju smo videli veliko bolj izenačeno igro novincev v ligi FBK Ljubljana in ŠD Marmor Hotavlje. Po hitri igri na obeh straneh odličnih obrambah obeh vratarjev je bil končni izid na semaforju 17-9 za ekipo iz Hotavelj. V tretji tekmi pa sta se pomerili ekipi FBK Galaks iz Železnikov in Polycom Brlog-a. Ekipa iz Železnikov je kljub dejstvu, da so po končani lanski sezoni ekipo zapustili nekateri odlični igralci odigrala dobro tekmo ter dosegla še drugo zmago letos. Od vrstnikov iz Gabrka so bili boljši 8-3.
Lestvica po dveh krogih: FBC Borovnica, FBK Galaks in ŠD Marmor Hotavlje 4 točke, Polycom Brlog, FBC Žiri in FBK Ljubljana 0 točk.
Najbolj zanimiv del nedeljskega floorball-a v Žireh pa sta bili zagotovo tekmi v konkurenci članic, ki kot po pravili na tribune privabijo tudi največ gledalcev,
Trener igralk FBC Borovnice Benjamin Bajec je kot kaže izvrstno pripravil svoje varovanke za nastope v tej sezoni saj so z gladkih 11-0 premagale svoje nasprotnice iz Floorball Kluba Žiri. S to zmago tako tudi ostajajo na vrhu lestvice z dvema zmagama. V drugi tekmi pa so po pravem derbiju igralke Insport Škofja Loka premagale nasprotnice ŠD Marmor Hotavlje - Zverine.
Lestvica po dveh krogih: FBC Borovnica 4, ŠDMH Zverine in Insport Škofja Loka 2, FBC Žiri 0 točk.
Novico je napisal uporabnik sekretar