Foto:
Foto:


Na spisku igralcev selektorja Dobovičnika so: Tokič (vratar), Mohorič (vratar), Osojnik,Kragelj, Ibrišimovič, Drobnič, Osredkar, melink, Uršič R., Simeunovič(k), Goranovič, Kurnik, Uršič B.
Za Brazilijo pa bodo zaigrali: Rogerio (vratar), Cidao (vratar), Neto, Carlinhos, Cafe, Vinicius(k), Mauricio, Marquinho, Fernardinho, Betao, Lukaian, Rato.
1. min.: Vinicius je streljal proti vratom Mohoriča, ki je žogo uspešno odbil v kot. Isti igralec še enkrat strelja, vendar tudi tokrat uspešno posreduje Mohorič.
2. min.: 1. akumulirani prekršek Brazilcev nad našim kapetanom. Še drug prekršek gostov, naši v protinapadu 3 na 2, vendar brez uspešnega zaključka. Lažja poškodba Goranoviča, ki zapušča igrišče
3. min.: Simeunovič vrača žogo Mohoriču, ki ukani dva brazilska napadalca, kar gledalci nagradijo z velikim aplavzom.
4. min.: enakovredna igra obeh ekip, z malo več streli proti vratom našega vratarja. Brazilci pokrivajo naše s presingom.
5.min.: 1. ak. prekršek Slovenije, storil ga je Uršič R. nad kapetanom Brazilcev. Gostje so naše pritisnili praktično na tretjino igrišča, vendar se zaenkrat dobro branijo pritisku virtuozov.
7.min.:Naši le s težavo prehajajo z žogo čez polovico igrišča, saj jih Brazilci agresivno pokrivajo po celem igrišču.
8.min.: Radiškovič je ukradel žogo in krenil v protinapad, vendar se je v deset meterskem prostoru zapletel.
9.min.: Radiškovič je lepo podal Drobniču, ki se je znašel sam pred vratarjem, vendar za las zgrešil gol.
10min.: še 2. ak. prekršek naših, vendar gosti niso realizirali prostega strela natančno. Dva nevarna strela Cafea in Carlinhosa, vendar je bil zopet na mestu Mohorič.
11.min.: Organiziran prehod naših iz obrambe v napad, pred vratarjem se je znašel Uršič R., vendar je bil vratar na mestu.
12.min.: Neto je s približno 11. metrov zadel mrežo delno pokritega Mohoriča in povedel Brazilce v vodstvo z 1:0.
13.min.: Marquinho je vzel žogo R. Uršiču, ta pa ga je neprimerno ustavil in prislužil Sloveniji 3. ak. prekršek.
14.min.: 3. ak. prekršek gostov, storil ga je Cafe, ko je igral z roko. Kapetan Vinicius je spet nevarno streljal po tleh proti našem portirju, ki pa je zopet uspešno posredoval.
16.min.: Brazilci poizkušajo s streli od daleč. Drobnič stori 4. ak. prekršek nad kapetanom, približno 12. metrov od gola, vendar so naši uspeli žogo izbiti v kot.
17.min.: lepa akcija Rata in Mauricia, ki se je znašel sam pred vratarjem in atraktivno, "s petko" streljal malenkost mimo gola.
19.min.: močan strel iz leve strani Cafea, vendar, danes odlični, Mohorič zopet brani
20.min.: Brazilci igrajo z vratarjem v polju, Carlinhos poizkuša z močnim strelom, vendar naš vratar zopet uspešen. Osojnik je z 10. metrov streljal proti brazilskim vratom, vendar tudi gostujoči portir žogo odbija.
Končal se je prvi polčas prijateljske tekme Slovenija: Brazilija z rezultatom 0:1.
Trener Verboten ogreva ob igrišču Tokiča, tako da se v naših vratih obeta menjava.
22.min.: Goranovič je vzel žogo brazilskemu vratarju in jo med njegovimi nogami spravil v mrežo. Dvorana je histerično vzkliknila ob izenačenju na 1:1.
23.min.: bolj odločna igra naših; Marquinho je v isti minuti storil 2 ak. prekrška nad Drobničem in Radiškovičem. Menjava vratarja tudi pri gostih, v vratih je Cidao, ki pa deluje bolj nesigurno.
24.min: močan strel z 12. metrov Cafea, vendar uspešno brani Tokič.
25.min.: Brazilci izvajajo kot, nato strel Cafea, vendar zopet brani Tokič. Lepo preigravanje Osredkarja so ustavili gostje, vendar naši niso izkoristili prostega strela.
26.min.: Lukaian strelja z 10. metrov, brani Tokič. Kragelj je storil 2. ak. prekršek za slovensko vrsto.
27.min.: 4. ak. prekršek Brazilvcev in takoj za tem močan strel s špičko, vendar neuspešen. B. Uršič je z bližine streljal mimo gola.
28.min.: po napaki Simeunoviča v obrambi je Carlinhos zadel mrežo za vnovično vodstvo Brazilije.
30.min.: dolg napad naših, zaključil ga je Goranovič, vendar neuspešno.
32.min.: Lukaian iz 15. metrov zadane prečko Tokičevih vrat.
33.min.: lepa podaja Osojnika Osredkarju, vendar Brazilci žogo izbijajo v kot.
34.min: naši pokrivajo goste po celem igrišču. Stanje v ak. prekrških je 4 za Brazilijo in 5 za naše.Brazilci so izvalaji kot, prvi strel proti vratom je Tokič odbil, Marquinho pa je uspel mimo B. Uršiča zadeti za 3:1.
36.min.: protinapad naših, Drobinč lepo poda do Goranoviča, kateremu je strel vratar Brazilcev odbil.
37.min: selektor Dobovičnik je vzel minuto odmora
40.min.: tekma je takorekoč odločena, še zadnje akcije Brazilcem ni uspelo realizirati. Pol minute pred koncem so gosti naredili še 5. ak. prekršek, kar pa ni vplivalo na razplet tekme, ki se je končala z zmago Brazilije 3:1.
Uredništvo
www.videoslofutsal.com
Novico je napisal uporabnik purgas