Foto:
Foto:


Še nekaj več kot 24 ur nas loči do prvega soočenja z brazilsko futsal reprezentanco, ki je osvojila tri od petih dosedanjih svetovnih prvenstev. V Slovenijo bodo pristali ob 15.25 na letališču Jožeta Pučnika (Brnik – Ljubljana).
Brazilska reprezentanca prihaja v naslednji igralski postavi:
Rogerio - Santana Alves, Cidao - Alcides Pereira Da Silva, Gabriel - Silva Dias, Neto - Dovenir Domingues, Marquinho - Marco Aurelio Santos, Schumacher - Flavio Sergio Viana, Marcus - Vinicius Bianchi, Mauricio - Guterres Da Silva, Vinicius - Elias Teixeira, Ciço - Jefferson R. De Brito, Lukaian - Baptista, Rafael - Franca De Lira, Betao - Adalberto Nunes Silva.
Strokovno vodstvo:
Aecio De Borba Vasconcelos (predsednik Confederaçao Brasileira de Futebol de Salao - Futsal), Reinaldo Simoes (direktor reprezentance), Paulo Cesar De Oliveira (selektor), Marcos Aurelio Soratto – Pipoca (asistent selektorja), Andre Pedrinelli (zdravnik), Pedro Masiero (fizioterapevt) in Mauricio Leandro (maser).
Kot je že v uvodniku zapisano, zaradi poškodbe ni pripotoval njihov najboljši igralec Falcao, ki je trenutno poškodovan in se udeležuje intenzivnih fizioterapij. Zamenjal naj bi ga igralec Schumacher, ki je prav tako eden od glavnih adutov "Carioc".
Med ostalimi posnetki futsala, na portalu, najdete tudi posnetke tekem Brazilcev iz mednarodnega turnirja v Braziliji, katerega se je udeležila tudi Slovenija; zahvaljujemo se predsedniku Patriku Peroši, ki nam je uspel zagotoviti te posnetke.
Vstopnice za prijateljske tekme naših reprezentanc z Brazilijo so že v predprodaji. Kupiti jih je mogoče na vseh Petrolovih servisih, poslovalnicah Kompasa in spletni strani www.eventim.si. Sigurno bo ta spektakel v dvorane privabil mnogo navdušencev futsala, zato le hitro, da si zagotovite svoj sedež
Brazilska futsal reprezentanca bo odigrala tri tekme v Sloveniji. Vse tri tekme si bodo lahko otroci do 12-leta starosti ogledali brezplačno.
Slovenski futsal navdušenci že nestrpno čakajo, da sodnik da znak za začetek tekme med reprezentancama Slovenije in Brazilije. Tri tekme na slovenskih tleh bodo odigrane 21.2. ob 21. uri v Hali Tivoli v Ljubljani, 23.2. ob 19. uri v Športni dvorani Lukna v Mariboru ter 25.2.2008 ob 19.00 v Športni dvorani Bonifika v Kopru. V Ljubljani in Mariboru se bo brazilski članski reprezentanci zoperstavila slovenska članska, v Kopru pa mlada (U21) reprezentanca.
Vstopnice za vse tri tekme je možno kupiti v predprodaji na vseh Petrolovih bencinskih servisih, poslovalnicah Kompasa in na spletnem naslovu www.eventim.si. Na dan tekme bodo vstopnice prodajali tri ure pred pričetkom pred vhodom v športno dvorano. Cena vstopnice v predprodaji je 8,00 €, na dan tekme bo potrebno odšteti 10,00 €.
»Odločili smo se, da vsem otrokom do 12 let starosti omogočimo brezplačen ogled zvezdnikov svetovnega futsala. S to potezo želimo najmlajšim omogočiti, da v živo vidijo najboljše moštvo na svetu in uživajo v futsal spektaklu.« pravi Patrik Peroša, predsednik Komisije za mali nogomet pri Nogometni zvezi Slovenije.
Rajko Zemljč
www.videoslofutsal.com
Novico je napisal uporabnik purgas